25-27 Juli 2003: Jaarclubweekend

Na een lange reis naar het rustieke Zeeuwsch Vlaanderen kon het Jaarclubweekend beginnen onder het motto: “altijd zoo geweescht en anders moeten we daar snel iets aan veranderen”. Het was weer tijd voor nieuwe en oude tradities, zoals natuurlijk het beruchte vla-adten en truth-or-dare-or-adten. Nieuw waren onder andere het brokrollen, het hambo-honkbal en de supersoaker-drive-by’s. Overdag begaven wij ons naar het strand om aldaar, correct gekleed, te heerschen op het strand. Alhoewel het deze keer niet kwam tot een nieuwe Thijs-in-de-zee-borrel, hebben we ons ook daar vermaakt. De avonden werden voornamelijk gevuld met de BBQ, de aloude grolsch-heineken discussie en allerlei ludieke activiteiten om ons gelijk in voorgenoemde discussie aan te tonen. Al met al een geslaagd clubweekend al was de terugreis wederom erg lang…..

2 Responses to “25-27 Juli 2003: Jaarclubweekend”


Leave a Reply