Mañana tuisblad en Schildjes testen!

Oef, na lang werken is het Mañana tuisblad eindelijk goed werkend in alle browsers die ik tot mijn beschikking heb… (Mozilla 1.0, Phoenix 0.3, Netscape 4.7, Internet Explorer 6.0) Dat verheugt mij zeer. Nu zal ik alleen nog wat kleine puntjes afwerken.

Van mensen die het totaal oneens zijn met de huidige layout zie ik met graagte een compleet nieuw ontwerp tegemoet, maar ik denk dat de huidige opzet zeer goed zal voldoen.

Vanmiddag is het Mañana schildje aan testen onderworpen, welke glansrijk zijn doorstaan. Hetgeen niet van elk schildje gezegd kan worden. Het Braxator schildje bijvoorbeeld was bij vele testen een twijfelgeval, wat natuurlijk samenhangt met de twijfel over de sexuele geaardheid van deze heren… Hevige schade werd opgelopen door het bouwwerk van Ewout, en het Tsunami schildje kwam ook niet geheel ongehavend uit de strijd…

Men kan dus nu alweer met trots het “Mañana b’vo!” laten rondschallen!

1 Response to “Mañana tuisblad en Schildjes testen!”


Leave a Reply