Veni, Vidi, Party!

Onder het mom van ‘veni, vidi, party’ sloegen afgelopen donderdag vele sjaars zeer charmant een laken om het lichaam. Dit tot groot vermaak van de anderen, daar het een zeer belachelijke aanblik teweeg brengt. De poging van de orga om de Oude Delft 50,52 tot een Romeins aandoende fakkel om te bouwen was helaas jammerlijk mislukt daar de KC al vrij snel weer de volledige entourage verwijderde. (KC SUF!) Maar u als lezer hebt natuurlijk reeds lang door dat ik over het KMT Feest aan het uitw(ei|ij)den was. (Kies zelf maar het goede ei! tweakers_new/smile_wink.gif)

Een afvaardiging van Mañana ging op weg naar het Amerikaanse Specialiteiten Restaurant, uiteraard geheel in Romeinse stijl gekleed, alwaar dan tussen de burgers gedineerd zou kunnen worden. Wat blijkt, de Amerikaanse vier-en-twintig-uurs-economie is nog niet geheel doorgedrongen tot in Delft (behalve bij de TBS dan), gearriveerd bij een gesloten Mc moesten wij onze koers verleggen in de richting van Alev. Vlak voor deze nieuwe bestemming duidde een aantal burgers ons aan met de term ‘Homo’s’. Zij hadden zich duidelijk niet goed verdiept in de Romeinse historie, daar wij in vroeg romeinse stijl gekleed waren. De late Romeinen hadden daar veel meer een handje van, vandaar dat Braxator meer in laat Romeinse stijl gekleed was.

Terug op Jansbrug was het feest reeds in volle gang. Onder dansbare muziek die volstrekt niet Romeins of ook maar antiek aandeed deden de (msn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gif)’ers de ronde. Zelfs kwam een aantal schone dames de lust rum kleding op gepaste wijze tonen. Al met al was ook dit feest weer een schitterend feest msn_new/thumbs_up.gif!

0 Responses to “Veni, Vidi, Party!”


  • No Comments

Leave a Reply