Zwembadfeest

Heb ik met mijn stomme hoofd zomaar mijn mooie verhaaltje kapot gemaakt… Dat krijg je ervan als je te snel aan het hacken bent… Ik verzin hier wel weer iets nieuws… tweakers_new/smile.gif

Iedereen (van Mañana dan) kan hier trouwens nieuwe zaken toevoegen… En je kan je eigen berichtjes ook weer editen…

Maar ik belde om over het zwembad feest te vertellen! Het was natuurlijk een prachtfeest, compleet met drijvende meters, schaars gekleed vrouwelijk schoon, drijvende meters, badjuffen, drijvende meters, KAKO en drijvende meters! Hulde aan de orga msn_new/thumbs_up.gif! (msn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gifmsn_new/beer_yum.gif) (Dat is dus een drijvende meter tweakers_new/smile_wink.gif.) Hoe verzin je het, alcohol schenken in een zwembad…

Ook Mañana heeft goed gefeest, Mañana Thijs was in mijn herinnering redelijk kaal na afloop, een andere Mañanaan had waarschijnlijk het veel te koud om ook maar aan kaalheid te kunnen denken, Petra moest met natte kleren op de fiets door de koudheid van nachtelijk Delft. Zij had bij gebrek aan zwemkleding het natte water betreden in haar normale kleding.

En voor wie ’s nachts nog wakker was stond Jupiter mooi aan de zuid-oostelijke hemel te schitteren, met zijn drie maantjes (msn_new/moon.gifmsn_new/moon.gifmsn_new/moon.gif) netjes op een rij… Die vierde had zich duidelijk ergens verstopt tweakers_new/smile.gif Nou ja, genoeg gespeeld met de icoontjes… Ik denk dat ik maar niet in de journalistiek zal gaan, ik heb er duidelijk géén aanleg voor! Ik wens u nog een goede avond/nacht/ochtend/middag toe! Ave!

0 Responses to “Zwembadfeest”


  • No Comments

Leave a Reply